banner

Tuesday 21 April 2015

Coc cu volum si impletitura os de peste (fishbone braid) - Freza cu coc si impletituri POZE

Coc cu volum pe crestet si impletitura os de peste (fishbone braid)

O coafura foarte usor de realizat, cu un coc simplu si o impletitura intr-o parte, impletitura os de peste sau fishbone braid.

Freza se poate purta atat la o ocazie speciala, cum ar fi la banchete sau majorate, atat cat si la evenimente mai speciale, cum ar fi botezuri sau chiar nunti.

Freze cu coc simplu - Coafura simpla cu coc POZE

Freze cu coc simplu - Coafura simpla cu coc

Un coc simplu care se poate imbunatati  cu ornamente , agrafe , flori , suvite impletite in diverse moduri. Aceasta freza se poate purta la evenimente speciale cum ar fi: nunti, botezuri, majorate, banchete, etc
Cum vi se pare acest coc simplu? Ce ati adauga in parul dvs la aceasta freza, inafara de cele adaugate deja in poze?

Coafura florala - Freza pentru majorat sau banchet POZE

Va pregatiti de un majorat sau trebuie sa mergeti la banchet si nu stiti ce freza se poarta anul acesta? Nimic mai simplu! V-am pregatit cateva poze cu modele pentru o coafura florala sau freze pentru majorat sau banchet. O coafura draguta ce pote fi purtata de fetite si domnisoare la evenimente speciale!

Monday 20 April 2015

Coafura coc cu plasa - Freze cu coc si plasa POZE

Freza cu plasa - Coc cu plasa modern 
V-am pregatit doua modele de freza cu coc modern cu plasa. Aceasta freza se poate purta atata pentru mirese cat si pentru evenimente importante. Acest coc cu plasa este o coafura eleganta si moderna a anului 2015!

Coc cu plasa: Parul se imparte in doua trei parti si se pune fiecare suvita in "plasa" aleasa cu grija, astfel incat sa nu se observe diferenta de culoare intre plasa si par.

Saturday 18 April 2015

Coafuri cu impletituri elegante 2015 - coafuri cu impletituri (POZE)

Coafuri cu impletituri elegante - coafuri cu impletituri la moda 2015





Va pregatiti de un eveniment important? Nu stiti ce coafuri sunt in trend anul acesta?
Impletiturile sunt trend-ul anului 2015, coafuri cu impletituri elegante sau coafuri elegante simple pentru evenimente importante! V-am pregatit cateva poze cu modele de coafuri elegante cu impletituri si impletituri elegante simple.
Coafurile sunt realizate de catre maestra Mihuta Valentina